Vďaka analýze vlasov zistíte aké výživné látky
vám chýbajú a ako ich správne doplniť.
analyza vlasov

ANALÝZA VLASOV OTÁZKY CENNÍK OBJEDNÁVKA

Prečo brať vitamíny?

Základom správneho fungovania organizmu je jeho rovnováha a harmónia. Je logické, že naše telo môže pracovať len s tým, čo sa do neho dostane. Či už je to niečo pozitívne, čo mu prospieva, alebo niečo negatívne, čo mu škodí. Látky sa do nášho tela môžu dostať tromi spôsobmi:

  • tým čo zjeme
  • tým čo vypijeme
  • tým čo dýchame

Každý si musí tieto tri body prebrať sám za seba a zhodnotiť či je spokojný s tým, čo svojmu telu poskytuje, prípadne zistiť kde by sa mohol zlepšiť. Na pomoc si uvedieme niekoľko faktov, ktoré jednoducho nejde poprieť, ale len ignorovať. Takže pekne poporiadku:

1.  Faktom dnešnej doby je, že významná časť stravy, ktorú konzumujeme je veľmi zložito pretvorená, chemicky upravovaná a konzervovaná. To spôsobuje že sa do nášho tela nedostávajú zo stravy také množstvá výživných látok ako každý deň potrebujeme. Naopak, naše telo si z dnešnej stravy odnesie rôzne toxíny, umelé látky, konzervanty, pesticídy, hormóny, atď. 

2.  Faktom je že väčšina verejných vodární ošetruje našu "pitnú" vodu chlórom. Okrem toho sú potrubia rozvodných sietí vyrobené niekedy z olova, alebo z azbestovo-cementových rúr, prípadne ich kombináciou. Ani jedno však nášmu zdraviu neprospieva. Balené vody takisto nie sú úplne optimálnym riešením, i keď sú zväčša lepšie ako voda z vodovodu.  

3. Každý kto žije vo väčšom meste, prípadne priemyselnej oblasti vie čo pre neho znamená ak 2 týždne dovolenkuje pri mori, alebo trebárs vo Vysokých Tatrách. To čo dýchame sa v týchto prípadoch nedá absolútne porovnávať. Zo vzduchu sa jednoducho do nášho organizmu dostáva obrovské množstvo škodlivých a toxických látok. O škodlivosti napríklad fajčenia, či konzumovania alkoholu tu ani nemá zmysel hovoriť.

Ak si niekto myslí, že tieto negatívne faktory prostredia na jeho zdravie nemajú vplyv, tak asi žije vo svete, ktorý už neexistuje.

Leave a comment

You are commenting as guest.